Vysoce odolné filetovací nože pro zpracování masa a ryb
Pro přípravu filetů z ryb a ke zpracování masa jsou nejlepší filetovací nože Samura. Jejich minimálně 20 cm dlouhá, úzká a tenká čepel je vyrobena z prvotřídní japonské a švédské oceli. Díky tvrdosti 58 - 61 HRC si tyto kuchyňské nože poradí i s vykostěním masa a jeho krájením. Pro čepele filetovacích nožů Samura je typická čepel v japonském tvaru a jemné zúžení ze špičky.
Nože jsou navíc ostřeny pod speciálním úhlem 17 stupňů. Samozřejmostí je tak dokonalé ostří pro bezchybný řez. Kvalitní čepel navíc doplňuje ergonomicky tvarovaná rukojeť pro perfektní a příjemnou manipulaci s nožem. Vysoce odolné filetovací nože jsou velkým pomocníkem při přípravě ryb i masa, neboť vám ušetří síly i čas při jejich přípravě. Vyzkoušejte i jiné kuchyňské doplňky nebo nepřilnavé pánve.
Zobrazit celou nabídku na e-shopu
Mohlo by Vás zaujmout
Filetovací nůž Samura HARAKIRI
Koupit v e-shopu
Filetovací nůž 22,4 cm Samura PRO-S
Koupit v e-shopu
Filetovací nůž Samura MO-V
Koupit v e-shopu