Kuchyňský nůž na sekání velkých kostí a šlach
Kuchařský nůž neboli sekáček Samura je specifickým typem kuchyňského nože a nezbytným prvkem v každé profesionální kuchyni… a nejen v té. Kvalitní sekáček vyniká širokou a velmi masivní čepelí. Díky dokonalému vyvážení čepele a rukojeti ovšem perfektně sedí v ruce a jednoduše se s ním manipuluje.
Sekáčky Samura jsou uzpůsobeny k tomu, aby si v úhlu řezu 40 stupňů poradily s velkými kostmi, šlachami nebo jinou tvrdou tkání. Výborně poslouží například při oddělování rybích hlav. Naprosto nezbytný je ovšem při přípravě steaků z ryb. Takto připravené steaky jsou precizně nakrájené. Značka Samura nabízí sekáčky v hned několika různých nadčasových designových provedení. Dále doporučujeme kvalitní kuchyňská prkénka nebo nádobí.
Zobrazit celou nabídku na e-shopu
Mohlo by Vás zaujmout
Užitečný sekáček nejen na maso
Koupit v e-shopu
Masivní sekáček na potraviny
Koupit v e-shopu
Profesionální sekáček na maso
Koupit v e-shopu