Japonský nůž Nakiri na krájení zeleniny
Asijští kuchaři toho o vaření ví opravdu hodně, a proto není divu, že se v profesionálních kuchyních neobejdou bez japonského nože Nakiri. Tento speciální nůž byl vyvinutý speciálně pro práci se zeleninou, ovocem a pro přípravu salátů. Přestože na první pohled působí velmi masivně, čepel je velmi tenká. Proto je ideální například k přípravě úhledně nakrájené zeleniny.
Kuchyňské nože Samura mají velmi ostrou čepel, která je vyrobena z prvotřídní japonské a švédské oceli. Nože Nakiri si díky svému tvaru poradí i s krouháním zelí nebo krájením měkkých rajčat. Zatímco klasické nože Nakiri jsou ostřeny z jedné strany, nůž Nakiri z kolekce Samura Okinawa je naostřen z obou dvou stran, a proto je i vyhledávanější mezi evropskými šéfkuchaři. Doporučujeme vyzkoušet i prkénka na krájení z olivového dřeva a nepřilnavé nádobí.
Zobrazit celou nabídku na e-shopu
Mohlo by Vás zaujmout
Ideální nůž na krájení zeleniny
Koupit v e-shopu
Ostrý nůž na zeleninu Samura Damascus
Koupit v e-shopu
Skvěle ostrý nůž Samura BLACKSMITH
Koupit v e-shopu