Snadné vykoštění masa díky speciálnímu nožu Samura
Kromě základních kuchyňských nožů jsou skvělými pomocníky i speciální nože, které jsou vytvořeny pro dílčí kuchařské úkony. Jedním z nich je i vykosťovací nůž. Vykosťovací nože jsou specifické úzkým tvarem a délkou čepele. Díky tomu s nimi můžete bez problémů vykostit maso nebo oddělit kůži i šlachy, aniž byste se při tom jakkoli nadřeli.
Pro naprostou kontrolu nad nožem jsou rukojeti nožů Samura vyrobeny z vysoce odolných materiálů a jsou ergonomicky tvarované. Stejně jako další nože Samura jsou i vykosťovací nože ostřeny v úhlu 17 stupňů, díky čemuž zajišťují dokonalý řez. Pro vyšší bezpečnost disponují vykosťovací nože Samura speciální podpěrou, která zabraňuje sklouznutí nože při jeho používání. Vyzkoušejte také nerezové jídelní boxy nebo láhve.
Zobrazit celou nabídku na e-shopu
Mohlo by Vás zaujmout
Vykosťovací nůž Samura DAMASCUS
Koupit v e-shopu
Vykosťovací nůž Samura MO-V Stonewash
Koupit v e-shopu
Vykosťovací nůž Samura MO-V
Koupit v e-shopu