Všestranný nůž Santoku ke krájení, řezání a sekání
Jedním z nejpoužívanějších a nejvyhledávanějších kuchyňských nožů je japonský nůž Santoku se špičatou špičkou ostří. Jak jeho název v překladu napovídá, je uzpůsobený ke třem hlavním činnostem, a to krájení, řezání a sekání. Díky tomu budete mít v kuchyni neustále po ruce perfektní nůž pro většinu činností.
Nůž Santoku značky Samura můžete pořídit v různých provedeních a designu. Každá kolekce Samura je specifická a výjimečná. Kuchyňské nože Santoku jsou vyrobeny z prvotřídní japonské oceli a vynikají vysokou odolností, dlouhou životností a perfektní ostrostí. Nůž Santoku s tradiční japonskou geometrií a sestupující páteří až ke špičce je tak právem označován za šéfkuchařský nůž japonského typu. K nožům doporučujeme kvalitní prkénka z olivového dřeva.
Zobrazit celou nabídku na e-shopu
Mohlo by Vás zaujmout
Ideální nůž na krájení potravin
Koupit v e-shopu
Praktické nože Samura Santoku
Koupit v e-shopu
Výjimečně ostrý nůž Santoku
Koupit v e-shopu