Typické japonské nože pro přípravu asijských pokrmů
Žádnému milovníkovi asijské kuchyně nesmí chybět v kuchyni typický japonský nůž. A když je řeč o japonských nožích, samozřejmě musí být velmi kvalitní a vyrobený z nejlepší oceli. Kolekce Samura OKINAWA obsahuje dokonalé kuchyňské nože, které zdobí rukojeť z palisandrového dřeva a ocelová čepel, kterou doplňuje černá nylonová opěrka pro zajištění dokonalé hygieny. I proto jsou tyto nože vyhledávané profesionálními kuchaři a vhodné i do provozů veřejného stravování (HoReCa).
Populární nůž Santoku, Nakiri, nářezový nůž TANTO, GYUTO nebo YANAGIBA se postarají o dokonalou přípravu nejlepších asijských pokrmů, jako je například sushi, pro vás i vaše návštěvy. Navíc jsou skvělým tipem na originální dárek. Vyzkoušejte i výrobky z olivového dřeva nebo nepřilnavé nádobí.
Zobrazit celou nabídku na e-shopu
Mohlo by Vás zaujmout
Nářezový nůž TANTO OKINAWA
Koupit v e-shopu
Nůž Yanagiba Samura OKINAWA
Koupit v e-shopu
Nůž Gyuto Samura OKINAWA
Koupit v e-shopu